Bestratingen

Complete bestratingen: van levering tot aanleg 

Bij een mooie tuin of bedrijfspand hoort natuurlijk goede en kwalitatieve bestrating. Immers, naast de beplanting bepaalt ook de bestrating de sfeer van uw tuin. Wij zorgen graag voor perfect aangelegde bestrating, zonder hobbels, kuilen en onkruid. Door ons vakmanschap geniet u jarenlang van een strakke bestrating!

V.d. Craats Bestratingen kan u volledig ontzorgen. Zo kunnen wij u een passend advies bieden over het gebruik en de toepassing van diverse bestratingsmaterialen zoals: natuursteen, tegels, grindtegels of siertegels. U kiest uiteindelijk natuurlijk zelf het materiaal en kunt daarbij al uw specifieke wensen aan ons doorgeven.

Het aanleggen van bestrating is een zware klus en niet geschikt voor iedereen. Daarom kunt u dit in veel gevallen beter uitbesteden, vooral als u weinig ervaring heeft met bestratingswerk. Wanneer u dit ineens doet dan kunt u problemen krijgen met uw rug en knieën. Indien u het uitbesteed is het belangrijk om te kiezen voor een deskundige partij zodat u zeker weet dat uw bestrating er jarenlang tegenaan kan.

Wat kost het laten aanleggen van bestrating? 
Het is helaas niet mogelijk om een prijs te vermelden omdat wij enkel maatwerk leveren. Iedere situatie is anders en daar hoort een prijs bij die past uw situatie. Wel kunnen wij u mededelen dat wij altijd werken tegen eerlijke prijzen en u altijd de scherpste prijs ontvangt. Bij ons weet u zeker dat u niet teveel betaald en de hoogste kwaliteit ontvangt. 

Hoe snel kunnen jullie beginnen met het bestraten? 
Hoe snel wij kunnen beginnen met de werkzaamheden is afhankelijk van de periode, de huidige drukte en het soort werkzaamheden. Doordat wij op kleine schaal werken kunnen wij in de meeste gevallen snel schakelen en bij spoedklussen binnen een korte termijn aan de slag. Wij raden u aan even contact op te nemen voor een specifieker antwoord. 

Over v.d. Craats Bestratingen 

v.d. Craats Bestratingen is ontstaan vanuit een passie voor het vak, dit vindt u in al onze werkzaamheden terug. Het is een jong en kleinschalig bedrijf die gaat voor kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Doordat wij op kleine schaal werken zijn er korte lijnen en snelle opleveringen. Door onze ruime ervaring kunt u voor veel uiteenlopende projecten bij ons terecht en kunnen wij vaak alles in eigen beheer uitvoeren. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij de juiste kennis en ervaring om alle werkzaamheden deskundig uit te voeren. 

Wij houden van variatie in onze werkzaamheden, dus als u nou de voortuin wilt laten bestraten met keramische tegels of een complete achtertuin wilt laten aanleggen: wij zijn u graag van dienst!

De kenmerken van v.d. Craats bestrating: 

N

Kleinschalig en snelle opleveringen

N

Eerlijke prijzen

N

Persoonlijke aanpak

N

Ruime ervaring en professioneel

N

Regionaal actief

N

Ruim aanbod in diensten

Portfolio 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte