Grondwerken

Diverse grondwerken voor uw tuin of bedrijfspand

V.d. Craats Bestratingen kan u volledig ontzorgen bij alle grondwerken voor uw tuin of bedrijfspand. Degelijk en goed grondwerk is erg belangrijk voor de rest van uw tuin of bedrijfspand, immers de grondwerken vormen de basis. Het aanleggen van een tuin begint vaak eerst met het uitgraven daarvan. Het is zonde om veel geld uit te geven voor het laten beplanten van uw tuin terwijl de basis niet goed is. Of het nu gaat om het graven van een vijver, het creëren van een helling of het klaarmaken van een zandbed voor bestrating: alles start met het verzetten van de grond.  De grondwerken worden met de hand en/of deskundig materiaal uitgevoerd, passend bij uw situatie.

Voor diverse grondwerken kunt u bij ons terecht, zo kunt u denken aan onder andere: 
het laten omspitten van uw tuin 
  het uitgraven van een bouwput
het uitgraven van uw tuin
het egaliseren van uw tuin 
het uitgraven van een vijver of zwembad 
het uitgraven/ingraven van een trampoline 

Wij bieden onze diensten aan voor zowel grote als kleine projecten. Neem gerust contact met ons voor al uw vragen of voor een vrijblijvende offerte.

Over v.d. Craats Bestratingen 

v.d. Craats Bestratingen is ontstaan vanuit een passie voor het vak, dit vindt u in al onze werkzaamheden terug. Het is een jong en kleinschalig bedrijf die gaat voor kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Doordat wij op kleine schaal werken zijn er korte lijnen en snelle opleveringen. Door onze ruime ervaring kunt u voor veel uiteenlopende projecten bij ons terecht en kunnen wij vaak alles in eigen beheer uitvoeren. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij de juiste kennis en ervaring om alle werkzaamheden deskundig uit te voeren. 

Wij houden van variatie in onze werkzaamheden, dus als u nou de voortuin wilt laten bestraten met keramische tegels of een complete achtertuin wilt laten aanleggen: wij zijn u graag van dienst!

De kenmerken van v.d. Craats bestrating: 

N

Kleinschalig en snelle opleveringen

N

Eerlijke prijzen

N

Persoonlijke aanpak

N

Ruime ervaring en professioneel

N

Regionaal actief

N

Ruim aanbod in diensten

Portfolio 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte