Kunstgras

Kunstgras: levering & aanleg

Kunstgras laten aanleggen? Wij leggen kunstgras een en leveren hoge kwaliteit kunstgras tegen scherpe prijzen.Wij kunnen dit realiseren voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen maar het is ook mogelijk om kunstgras te laten plaatsen op balkons, binnenplaatsen of terrassen. Wij bieden kunstgras voor ieder budget en kunnen u adviseren met betrekking tot de keuze van het type kunstgras. 

Het is altijd beter om kunstgras te laten aanleggen door een ervaren partij dan dit zelf te doen. Om het echt netjes te krijgen is ervaring vereist zodat het ook op de lange termijn mooi en strak blijft. Een heel belangrijk onderdeel van het aanleggen van kunstgras is de ondergrond, wanneer deze niet goed wordt voorbereid dan ontstaan er op den duur problemen met het kunstgras zoals verzakkingen. Om de ondergrond goed voor te bereiden is professioneel gereedschap nodig maar ook ervaring en vakkennis. Bij v.d Craats bestrating weten wij als geen ander hoe kunstgras moet worden aangelegd en weet u zeker dat u de beste kwaliteit ontvangt. 

V.d. Craats Bestratingen kan u volledig ontzorgen: van advies tot levering en aanleg. 

Hoe gaan wij te werk? 

5

Stap 1 - de ondergrond

Wij verwijderen eventuele oude graszoden en voeren deze voor u af. Als de oude graszoden zijn afgevoerd kunnen wij beginnen met het voorbereiden van de ondergrond, dit is de basis voor een strak resultaat. Wat de beste manier is om de ondergrond voor te bereiden kan per situatie verschillen en dus zullen wij dit ter plaatse beoordelen.

5

Stap 2 - trillen en egaliseren

Na het voorbereiden van de basis voor de ondergrond gaan wij de ondergrond verstevigen. De grond dient goed aangetrild te worden zodat er later geen verzakkingen plaats kunnen vinden. Hierna zullen we de ondergrond egaliseren zodat deze strak en waterpas is.

5

Stap 3 - onderdoek en afronding

Als laatste stap leggen wij een speciaal onderdoek aan. Na het aanleggen van dit onderdoek zijn wij klaar voor het leggen van het kunstgras. Wij zorgen dat deze er strak in komt te liggen, zonder naden en dergelijke. We snijden het gras op maat en zorgen voor een goede afvoer van het regenwater.

Diverse soorten en maten kunstgras 

In het onderstaande overzicht ziet u welke soorten en maten kunstgras wij aanbieden. Wij bieden kunstgras voor ieder budget. Voor een advies kunt u gerust en vrijblijvend contact met ons opnemen.

Portfolio 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte