Over v.d Craats

Ervaren, vol passie en perfectionistisch 

Mijn naam is Matthias v.d Craats, eigenaar van v.d Craats Bestrating. Na vele jaren te hebben gewerkt in de branche ben ik voor mezelf begonnen, iets wat ik al een aantal jaar met heel veel plezier doe. Ik vind de diversiteit in de werkzaamheden erg leuk en vind het fijn om de werkzaamheden in eigen beheer en zelfstandig uit te voeren. Zo kan ik mijn passie voor het vak volledig naar voren brengen. De passie voor het vak in combinatie met jarenlange ervaring en mijn perfectionistische manier van werken zorgt voor veel tevreden klanten en mooie resultaten.

Ik werk kleinschalig waardoor er geen lange wachtrijen zijn en u te maken heeft met korte lijnen. V.d Craats bestrating levert maatwerk dat aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Wilt u meer informatie, een afspraak plannen of een vrijblijvend advies? Neem dan gerust even contact op, ik sta voor u klaar.  

Waarom kiezen voor v.d Craats Bestrating? 

v.d. Craats Bestratingen is ontstaan vanuit een passie voor het vak, dit vindt u in al onze werkzaamheden terug. Het is een jong en kleinschalig bedrijf die gaat voor kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Doordat wij op kleine schaal werken zijn er korte lijnen en snelle opleveringen. Door onze ruime ervaring kunt u voor veel uiteenlopende projecten bij ons terecht en kunnen wij vaak alles in eigen beheer uitvoeren. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij de juiste kennis en ervaring om alle werkzaamheden deskundig uit te voeren. 

Wij houden van variatie in onze werkzaamheden, dus als u nou de voortuin wilt laten bestraten met keramische tegels of een complete achtertuin wilt laten aanleggen: wij zijn u graag van dienst!

N

Passie voor het vak

N

Jarenlange ervaring

N

Geen lange wachtrijen

N

Eerlijke tarieven

N

100% tevredenheid

Meer informatie over v.d Craats Bestratingen 

Ik ben gevestigd in Barneveld en bied in principe landelijk mijn diensten aan. Wel ben ik voornamelijk werkzaam in de omgeving van Barneveld maar werk zo nu en dan ook op grotere afstanden van Barneveld. Ik voer alles in eigen beheer uit waardoor u niet te maken krijgt met tussenkomende partijen. Ik hanteer eerlijke tarieven zodat u zeker weet dat u niet te veel betaald. Tegelijkertijd kunt u voor deze tarieven professioneel maatwerk verwachten.

Ik garandeer bovendien een 100% tevredenheid en lever de klus pas op als u echt tevreden bent.  

Meer informatie of een vrijblijvende offerte