Tuinaanleg

Complete tuinaanleg 

Bent u op zoek naar een specialist in het aanleggen van tuinen? Dan zijn wij u graag van dienst. Naast grondwerk en bestrating, kunnen wij u ook van de beplanting en overige voorzien. Wij hebben alles in huis om uw droomtuin volledig aan te leggen. U kunt een geheel nieuwe tuin aan laten leggen bij bijvoorbeeld een nieuwbouw woning maar wij kunnen ook uw huidige tuin renoveren. Indien u uw tuinontwerp of uw ideeën bij ons aanlevert dan kunnen wij vanuit hier samen verder kijken. Uiteraard ontvangt u hierbij van ons advies over de mogelijkheden. 

Ook indien u de volledige tuin van uw bedrijfspand wilt laten aanleggen bent u bij ons op het juiste adres. Een nieuwe tuin laten aanleggen of een tuin renoveren is niet iets wat u zomaar beslist om te doen, waarschijnlijk heeft u hier een lange tijd over nagedacht. Nu u heeft beslist om dit uit te besteden dan wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u kiest voor een deskundige partij met verstand van zaken zodat uw tuin voldoet aan al uw wensen. Bij ons weet u zeker dat uw tuin met veel passie wordt aangelegd.

Meestal beginnen wij met het doornemen van uw wensen en het inmeten van de tuin. Vervolgens gaan we verder met het grondwerk, wat de basis vormt van uw tuin. Wij zijn gespecialiseerd in grondwerk en voeren dit in eigen beheer uit. Daaropvolgend gaan we meestal verder met de bestrating van de tuin, wij kunnen u voorzien van de materialen en de aanleg hiervan. Als laatste zorgen wij voor de aankleding van de tuin met planten, struiken, bomen en overigen. Wij leggen iedere tuin op maat aan en dus verschilt ook de exacte werkwijze per situatie. 

Wij bieden onze diensten aan voor zowel grote als kleine projecten. Neem gerust contact met ons voor al uw vragen of voor een vrijblijvende offerte.

Over v.d. Craats Bestratingen 

v.d. Craats Bestratingen is ontstaan vanuit een passie voor het vak, dit vindt u in al onze werkzaamheden terug. Het is een jong en kleinschalig bedrijf die gaat voor kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Doordat wij op kleine schaal werken zijn er korte lijnen en snelle opleveringen. Door onze ruime ervaring kunt u voor veel uiteenlopende projecten bij ons terecht en kunnen wij vaak alles in eigen beheer uitvoeren. Zoals u van ons mag verwachten hebben wij de juiste kennis en ervaring om alle werkzaamheden deskundig uit te voeren. 

Wij houden van variatie in onze werkzaamheden, dus als u nou de voortuin wilt laten bestraten met keramische tegels of een complete achtertuin wilt laten aanleggen: wij zijn u graag van dienst!

De kenmerken van v.d. Craats bestrating: 

N

Kleinschalig en snelle opleveringen

N

Eerlijke prijzen

N

Persoonlijke aanpak

N

Ruime ervaring en professioneel

N

Regionaal actief

N

Ruim aanbod in diensten

Portfolio 

Meer informatie of een vrijblijvende offerte